18 august 2011

Supply and Demand

Cerere si Oferta ... Fiecare sunt guvernate de legi clare ...
Ma gandeam zilele astea la dezamagirea intemeiata, uneori, a fetelor: nu mai exista nici un Fat-Frumos pe lumea asta...
Fugitiv mi-au trecut cateva ganduri prin minte ...
1. Cum sa mai existe Feti-Frumosi la oferta cand cererea e pentru broscoi, zmei(bad-boys), extraterestrii si altii de genul? Atunci cand nu mai exista cerere, dispare si oferta din diferite motive (nu intru in asta ca mi-au ajuns 5 ani de economie :P)
2. Ce rost ar avea sa existe Feti - Frumosi, cand noi (fetele) nu ne mai consideram Ilene Cosanzene, nu ne mai vedem la adevarata noastra valoare de PRINTESE, fiice ale REGELUI (Dumnezeu)?

Si de-aici ar putea pleca multe alte ganduri, poate o sa le dezvolt eu candva, poate va vine voua inspiratia sa mai scrieti una alta pornind de la ideile astea :) Astept sa vad de unde se iveste si cum va plezneste inspiratia pe unii sau pe altii :D daca chiar vreti puteti sa lasati un comment cu postarea respectiva in cazul in care ceva de aici va porneste pe un fir propriu al gandurilor...

2 comentarii:

  1. Buna seara :)

    Imi place foarte mult cum te-ai gandit aici si iti dau dreptate: s-a schimbat mult si cererea. S-a schimbat si faptul ce vor oamenii azi, desi, un lucru nu se schimba niciodata: oamenii sunt fiinte care au nevoie de cealalta jumatate a lor. Unii isi dau seama de acest lucru in timp, altii mai tarziu, iar altii prea tarziu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dreptate ai dear...sper sa nu fim noi din cele care ne dam seama prea tarziu :)

    RăspundețiȘtergere