15 august 2013

Wedding Day...

Ca de obicei vara este sezonul nuntilor... Si pe mine ma mai asteapta trei la care sunt invitata... Poate candva voi invita pe altii la nunta mea... Dar mai e o NUNTA de la care nu vom putea lipsi... atunci toti vom fi in lumina reflectoarelor ca si Mireasa a lui Cristos... suntem oare gata?

Tocmai am citit o postare pe blogul unei prietene, si imediat s-a ” nimerit ” sa ascult urmatoarea melodie... Si cum nu prea cred in coincidente... mi-a parut frumos sa impartasesc melodia asta si cu altii... Mai jos gasiti si linkul pentru articolul prietenei mele :) ... Cata, dear, sigur stii melodia, daca nu... sper sa-ti placa...

Casting Crowns - Wedding Day
(versurile in video)

2 comentarii:

  1. BUNA Octavia.Ma numesc MARIUS ,si daca as intalni o fata ca tine cu siguranta as cere-o de nevasta .La cate RETETE sti sa faci.Sunt un baiat simplu,nu fumez si nu beau alcool.Pana acum nu am intalnit o fata asa de speciala.Sper sa-mi raspunzi si mie dar cred ca esti cu cineva.Eu stau in jud CARAS-SEVERIN.Ne-am putea intalni daca nu esti casatorita.Am uitat sa-ti spun si mie imi plac florile.O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Marius, daca ai intalni o fata ca Octavia nu sunt prea sigura ca te-ar accepta de sot, avand in vedere ca desi nu fumezi si nu bei ai memoria unui pestisoru auriu, si uiti de la primu cuvant pana la ultimul, ca asta e blogul altei fete.

    PS: doar ca sa iti fie sufletul impacat, din cate stiu, Octavia e casatorita!!!

    RăspundețiȘtergere