27 aprilie 2010

I BELIEVE... (26)

I believe... That the happiest of people don't necessarily have the best of everything; they just make the most of everything.

Cred ca... Cei mai fericiti oameni nu au neaparat ce e mai bun din toate, ei doar folosesc ceea au la maxim... (asta ca sa parafrazez putin :D )

In loc sa fiu nefericita pentru ca nu am ceea ce au altii, am luat decizia sa folosesc la maxim ceea ce am eu, niciodata poate nu voi fi la fel ca prietenii mei, sau nu voi avea ce are X sau Y, dar intotdeauna voi fi UNICA, si acest lucru nu mi-l poate lua nimeni.
De ce sa fiu ca altii cand pot sa fiu ca mine... Un gand care mie imi place mult : Be yourself, everyone else is already taken!!!... 
Un indemn la incheiere(avand in vedere ca aici se termina seria I BELIEVE...): Fii tu insuti, fatada nu poate fii mentinuta mult timp, o data si o data se destrama, mai bine sa fii de la inceput autentic, decat sa trebuiasca sa reconstruiesti relatii !!!

PS: asa cum am scris si la inceputul acestor postari, gandurile in engleza, le-am primit intr-un e-mail, adaugirile la ele, precum si traducerile in romaneste sunt opera mea personala :):)...

Un comentariu: