28 februarie 2011

Daily Bread (1)

Acum un an, o persoana foarte draga, mi-a daruit posibilitatea de-a sluji intr-un mod inedit: postarea unui pachet Daily Bread sau Painea Zilnica.(AICI :D) In ce consta exact aceasta, pai un gand, o meditatie, o melodie si-un motiv de rugaciune, conditia principala sa fie ORIGINALE si nu copii, se permitea sa pleci de la o idee a altcuiva, dar sa se specifice asta. In continuare... primul meu pachet Daily Bread, mai putin motivul de rugaciune :) acela va las pe voi sa-l deduceti si poate sa va si rugati :)...


Eu  sunt Domnul, Dumnezeul tau, (...) Sa nu ai alti dumnezei inafara de Mine. Exodul 20:2-3

- Eu sunt Domnul, Dumnezeul tau, sa nu ai alti dumnezei inafara de Mine.  Exod 20:2-3 -
Oare de cate ori in aceasta viata ne-am luat lucruri sau persoane ca dumnezei, in loc sa ramanem credinciosi singurului Dumnezeu adevarat? Poate, cateodata fara sa ne dam seama, am ales sa mergem la oameni, decat sa apelam la Dumnezeu, poate problema noastra nu parea asa de mare cat sa merite sa mergem in fata lui Dumnezeu.
Dar Dumnezeu ne-a creat pentru a-i aduce slava. Noi ii putem aduce slava prin faptul ca ii acordam prioritate in viata noastra, trebuie ca El, Domnul si Dumnezeul nostru sa fie pe primul loc. Dumnezeu nu accepta locul doi, mai rau este ca uneori nu se gaseste nici macar in primele 10 prioritati ale noastre.
Este greu sa putem intelege ca la Dumnezeu suntem acceptati chiar si cu cele mai banale probleme, dar El ne asculta, fiindca ne iubeste, si-a dat Fiul ca jertfa pentru noi, ca si noi sa fim copii Lui. La tatal nostru pamantesc putem merge cu toate problemele noastre, oricat de infantile sau banale par in ochii nostri. Cu atat mai mult ar trebui sa ne punem nadejdea noastra in Dumnezeu, si sa ii acordam primul loc in viata noastra.
El este gata sa ne ajute, sa ne fie alaturi, sa ne iubeasca, sa ne daruiasca tot ceea ce avem nevoie, dar pentru a beneficia de tot ce are pregatit pentru noi trebuie sa Il lasam sa ne conduca viata asa cum El vrea, si stie ca este mai bine pentru noi.
Atata timp cat Dumnezeu este pe locul intai viata noastra va fi o viata traita din belsug!

Melodia zilei: David Phelps - Second Fiddle


(28.02.2010 R.A.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu