21 iunie 2011

Daily Bread ... (7)

Doar prin mila lui Dumnezeu avem parte de toate binecuvantarile pe care le experimentam.


Daca Dumnezeu nu ar fi avut mila de noi, sigur nu renunta la Fiul Lui pentru noi. Daca Dumnezeu nu si-ar arata mila fata de noi in fiecare zi, cred ca viata ar fi mult mai grea decat este.

De atatea ori nu realizam ca noi nu avem nici un merit pentru lucrurile pe care le primim din Mana Lui. Nu primim binecuvantarea pentru ca avem noi ceva special, ci pentru ca atunci cand Il acceptam pe Isus in viata noastra primim o data cu mantuirea dreptul de-a ne numi copii lui Dumnezeu, noi nu putem face nimic ca sa atragem binecuvantarea. Puterile noastre proprii sunt nimic in fata atotputerniciei lui Dumnezeu.

Binecuvantarile se manifesta in moduri diferite, de la o persoana la alta, chiar aceeasi persoana percepe anumite binecuvantari in diferite nuante. Si de multe ori acele binecuvantari care nu sunt asa de evidente, sunt cele mai importante, dar si cele pentru care uitam sa multumim.

Atunci cand nu mai simtim nici o binecuvantare, atunci este momentul cand trebuie sa venim in fata lui Dumnezeu si sa ii cerem sa ne umple cu ceea ce El stie ca are pentru noi, nu ceea ce vrem noi, ci sa ne umple cu acele calitati, simtiri care sa ne ajute sa Il slujim mai bine, care sa ne ajute sa fim o binecuvantare pentru altii.

Melodia zilei: Aaron Shust - Breathe In Me



(19.06.2010 - R.A.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu