1 februarie 2012

Eterna și fascinanta Românie...

Întotdeauna când citeam anumite ”perle” scoase de elevi și studenți, undeva în adâncul sufletului :P:)) speram sa nu fie adevarate...
Știu ca în România există potențial pentru orice, dar parcă cea mai înfloritoare e prostia...
Începând cu ”domnul Mihai Creangă” (pentru cei care a-ți văzut pe youtube faimosul filmuleț cu : ultima carte citită), trecând pe la ”pocăiți și alte insecte” (același youtube de data asta răspunzând la întrebarea: cine au fost adam și eva?) iar în cele din urmă ajungând la tema pentru ora de engleză a unei fete de clasa a 9-a filologie...
Enjoy! :))
Herculane
Este situat în S Bucureștiului în N-E țări, Herculane este unul dintre cele mai remarcabile și vizitate orașe. Este un loc luxos, bogat în apă cu o priveliște superbă.
Herculane este un loc extraordinar, dar și natural pentru sănătate, este foarte sănătoasă apa băilor Herculane, acolo merg mai mult doar persoanele care au probleme cu picioarele dar este bine pentru sănătate să meargă și cei fără probleme. Aerul este foarte plăcut, curat cu o atmosferă foarte liniștită. Există și o terasă pentru a te plimba după ieșirea din apă. Apa este călduță este numai bună pentru a face baie.
Pentru toți este frumos locul pentru a-l vizita, mai este și un hotel care este inclus în Băile Herculane. Este un loc original, dar și foarte natural, merită să-l vizitați.
Nu pierdeți ocazia de a vizita Băile Herculane, merită încercat.
Pentru că este bine pentru sănătate, iar aerul este curat, este un oraș cu niște locuri minunate și frumoase, este un loc de neuitat.


După părerea mea... Avem un scriitor în devenire :)) de SF-uri cel putin... ;)

3 comentarii:

  1. :lol: :lol1: si cati de :lol: sa mai pun ...nu stiu ..chiar nu stiuu ...remarcabil..remarcabil

    RăspundețiȘtergere
  2. trist....mă pregătesc sufleteşte, că asta mă aşteaptă....(Aira)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-as premia pentru compunerea asta. Pe bune!

    RăspundețiȘtergere