29 august 2012

Daily Bread (74)


Caci Domnul Dumnezeu este un soare si un scut, Domnul da indurare si slava, si nu lipseste de nici un bine pe cei ce duc o viata fara prihana. Psalmul 84:11

Atunci cand Dumnezeu este pe primul loc in viata noastra ne va fi mult mai usor ca in partasia pe care o avem cu El sa-I fim multumitori, sa-i aducem slava si adorare, sa ne cerem iertare si-abia apoi sa trecem la cereri. In epistola pe care o scrie Iacov suntem invatati sa cerem prima data intelepciune ( Iacov 1:5 – Daca vreunuia dintre voi ii lipseste intelepciunea, s-o  ceara de la Dumnezeu, care da tuturora cu mana larga si fara mustrare, si ea ii va fi data.) si dupa ce primim aceasta din partea Domnului, automat vom stii cum sa cerem lucrurile de care avem nevoie nu cele menite sa ne satisfaca vanitatea, asa cum in aceeasi epistola suntem avertizati ca uneori facem cereri gresite: sau cereti si nu capatati, pentru ca cereti rau, cu gand sa risipiti in placerile voastre. (Iacov 4:3)
Cand capatam intelepciune de la Domnul, stim cum sa traim o viata fara prihana si conform promisiunii din versetul 11 din Psalmul 84 EL, Dumnezeu, Tatal nostru nu ne va lipsi de nici un bine.
Frumoasa promisiune, nu? Fie ca aceasta sa fie o realitate din viata fiecaruia dintre noi!!!

Melodia zilei:
Celtic Praise - Mercy Is Falling
Celtic - Mercy Is Falling
    
  Asculta  mai multe  audio   acustica
Mercy is falling is falling is falling.
Mercy, it falls like the sweet spring rain.
Mercy is falling is falling all over me.

Mercy is falling is falling is falling.

Mercy, it falls like the sweet spring rain.
Mercy is falling is falling all over me.

Hey-yo, I receive Your mercy.

Hey-yo, I receive Your grace.
Hey-yo, I will dance forevermore.
 (R.A. - 25.08.2011)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu