10 mai 2011

Daily Bread ... (4)

In asteptarea implinirii voii lui Dumnezeu, avem nevoie de credinta. Credinta este ceea ce ne sustine, fara ea vom ceda usor.

”Asteptarea celor neprihaniti nu va fi decat bucurie, dar nadejdea celor rai va pieri.” Proverbe 10:28
Sunt cateva lucruri pe care le putem observa in acest verset. In primul rand: cei neprihaniti, cei care sunt cu adevarat ai Domnului, stiu sa astepte, sa aibe rabdare.
In al doilea rand: intotdeauna rabdarea celor neprihaniti este rasplatita prin bucurie, poate nu imediat, deoarece asteptarea pentru un anumit lucru poate dura mult (in ochii celui ce asteapta), dar Dumnezeu intotdeauna rasplateste pe cei care L-au ales pe El. In cel mai rau caz, poate, bucuria celui neprihanit nu v-a veni niciodata pe acest pamant; dar ce bucurie vesnica v-a avea in Cer acela care a stiut sa-si traiasca viata de pe pamant in rabdare si asteptare.
In al treilea rand: cei rai, nu numai ca NU vor avea parte de rasplata ci isi vor pierde chiar nadejdea. Cred ca atunci cand cineva isi pierde nadejdea is pierde si dorinta de viata, deci cei rai pur si simplu isi vor pierde viata. Si stim ca acest lucru este adevarat: cel rau, cel care ramane in rautatea lui nu v-a primi niciodata rasplata Cerului.
Fiecare dintre noi avem de facut o alegere: sa asteptam, cu rabdare, ceea ce Domnul ne-a pregatit, sau sa traim fara El si departe de El si in cele din urma sa ajungem sa ne pierdem nadejdea, si orice speranta la viata vesnica.
Fie ca Dumnezeu sa fie Acela care sa ne indrepte pasii, si sa ne daruiasca puterea de a astepta, ramanand in voia Lui!

Melodia zilei: 4Him - Where There Is Faith



(09.05.2010 - R.A.)

PS: Teoretic daca dati click pe melodie ar trebui sa va duca undeva de unde puteti sa o si descarcati :)

Un comentariu:

  1. Amin! spun la tot ce ai scris si te felicit pentru stilul scurt si la obiect, dar profund.

    RăspundețiȘtergere