24 ianuarie 2012

Daily Bread (35)

Cat de solida e temelia vietii tale?
Uneori ajungi la un moment in viata cand ai impresia ca totul in jurul tau se prabuseste, poate tocmai treci pe-aici, sau ai trecut deja si te miri cum de inca stai in picioare. Iar daca nu ai trecut prin acest moment inca, nu-ti fie frica, vine el si pentru tine!
Toti am experimentat, experimentam sau vom experimenta la un moment dat un sentiment de frica, de panica, de prabusire... Si asta doar ca sa ajungem sa ne facem o analiza a vietii, sa vedem in ce si in cine ne-am pus nadejdea, sa vedem daca viata noastra are o temelie solida, plasata in Isus, sau o temelie care la prima furtuna cedeaza si trage cu ea intreaga constructie a vietii noastre de pana atunci.
Viata noastra este sigura atunci cand temelia noastra este pusa pe Stanca Veacurilor, cand sufletul nostru se increde in Cel ce a fost, este si va fi... atunci si daca vor veni momente de panica, de criza, in care poate ni se prabusesc anumite vise sau asteptari, niciodata nu o sa ne pierdem complet, pentru ca intotdeauna vom avea o baza solida pentru picioarele noastre.
Daca cumva temelia vietii tale inca nu e construita dupa normele de siguranta, tot ce ai de facut este sa spui: Du-ma Doamne pe stanca pe care nu o pot ajunge, caci este prea inalta pentru mine! Si Dumnezeul atotputernic  este Acela care va construi impreuna cu tine o temelie solida pentru viata ta.

Melodia zilei:
Classic Petra - Back To The Rock

(R.A. - 23.01.2011)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu