4 februarie 2013

Daily Bread (94)

Dragostea lui Dumnezeu alunga frica!


Atunci cand ne incredem in dragostea lui Dumnezeu in sufletul nostru nu mai poate exista frica. Dar increderea nu vine automat, trebuie sa hotaram sa avem incredere in Dumnezeu, in dragostea Lui.
Atunci cand decidem sa ne incredem in cineva intotdeauna luam in considerare faptul ca poate increderea noastra va fi inselata la un moment dat. De aceea niciodata nu suntem 100% increzatori, intotdeauna lasam loc si pentru dezamagire. De fapt niciodata nu avem o incredere completa in cei din jurul nostru, pentru ca uneori oamenii te dezamagesc fara intentie.
Exista totusi o veste buna, aceea ca Dumnezeu nu este om, de aceea atunci cand ne punem increderea in El, nu vom fi dezamagiti. Poate putem avea impresia ca suntem dezamagiti, atunci cand nu ni se implinesc mofturile, dar in lucrurile importante, necesare, vitale, Dumnezeu nu dezamageste niciodata.
Asa ca trebuie sa luam hotararea sa ne plasam increderea in dragostea lui Dumnezeu, sa lasam la o parte frica si greutatile, deoarece ele nu sunt nimic in lumina dragostei lui Dumnezeu.

Melodia zilei:
PJ Anderson - Trust In Your Love
(R.A. - 02.02.2013)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu