5 septembrie 2012

Daily Bread (76)


Vegheati dar cu luare aminte asupra sufletelor voastre, ca sa iubiti pe Domnul, Dumnezeul vostru. (Iosua 23:11)



Parerea mea personala este ca dragostea nu e intotdeauna ceva ce vine natural.
Prin pervertirea adusa de pacat, natura noastra nu mai este una curata, firea este cea care stapaneste, si atunci din moment ce Dumnezeu este sfant, lumina, pace, nu putem iubi automat ceva ce este total opus firii noastre pamantesti.
Noi ii apartinem lui Dumnezeu, ne-a creat pentru El, dar totusi decizia de a-I sluji, trebuie luata in fiecare zi. Noi suntem aceia care hotaram cum ne petrecem viata in raport cu Dumnezeu. Trebuie doar sa nu pierdem din vedere faptul ca Dumnezeu vrea totul sau nimic. Pe Dumnezeu nu-l putem multumi cu jumatati de masura, si El niciodata nu va accepta locul doi.
Hotararea de a trai pentru Dumnezeu, cred eu ca poate fi luata usor... Partea grea vine dupa hotarare... Trairea de zi cu zi, acolo falimentam de multe ori... Sa veghem cu luare aminte asupra sufletelor noastre, ca sa-L iubim pe Dumnezeu.
Iubirea nu vine natural, dar poate deveni obicei, atunci cand este practicata.
Iubirea trebuie dovedita, de-aceea poporul Israel era indemnat la veghere... e foarte usor sa spui din varful buzelor ca-L iubesti pe Dumnezeu, provocarea este sa sprijinesti vorbele pe fapte si atitudini.

Melodia zilei:
Christafari - Every Day Of My Life
*versurile sunt in videoclip

(R.A. - 03.09.2012 pentru 04.09.2012)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu